Hermens Concept. Creation. MOTION.

06 - 51 31 81 67 info@frankhermens

Creativiteit als toegevoegde waarde

Op een andere manier kijken, verruimt je blik!

Om te kunnen veranderen, heb je inspiratie nodig. Door te luisteren, de kern van een boodschap te herkennen, het effectief te verwoorden, duidelijk te zijn, ruis te voorkomen, zichtbaar en vindbaar te zijn, lef te hebben en laten zien wie je bent, realiseer je optimale verbindingen, waardoor meer richting, kracht, bezieling en effectiviteit bijdragen tot een succesvol idee.

Communicatie Capfun Wondermolen - Molenschot

U hebt als bedrijf/organisatie regelmatig nieuwe creatieve ideeën nodig om bijvoorbeeld een dienstverlening te verbeteren een product te promoten, of een totaal andere weg in te slaan.

Inspireren - ideeën bedenken

Inspiratie hebben we nodig om mensen in beweging te krijgen. Dat wat iemand raakt, zet hem in beweging. Als ideeënbedenker ga ik op zoek naar inspiratie, durf ik anders te kijken en zoek ik naar verschillende mogelijkheden. Dit creatieve proces is nodig om nieuwe ideeën te bedenken, waarmee we vervolgens aan de slag kunnen gaan. Elke vernieuwing heeft veel ideeën nodig om dat ene goede idee te vinden. De jarenlange ervaring die ik heb is nodig om dit proces effectief en efficiënt aan te gaan. Dat is mijn toegevoegde waarde. Elke keer weer.

Communicatie Synergie - Raamsdonksveer

Ook uw organisatie kent vele nieuwe uitdagingen en kansen. Deze vragen om creatieve oplossingen om onder de aandacht van uw relaties worden gebracht. Hoe kan het beter? Hoe kan het anders?

Vormgeven en presenteren

Een andere manier van kijken zorgt ervoor dat we de mogelijkheden en kansen scherper zien. Dat resulteert in andere, heldere oplossingen. Het anders durven kijken en het doorbreken van vaste denkpatronen is nodig om nieuwe ideeën te genereren en te realiseren. Door deze ideeën slim, doordacht, mooi, onderscheidend en met gevoelswaarde vorm te geven, creëer ik een totaalbeeld waarin alles klopt en dat herkenbaar is. Hierbij kan het gaan om ideeën voor corporate identity, een campagne, een actie of een evenement. De uiteindelijke presentatie draagt bij aan een bijzondere kwaliteit en een eigen uitstraling die bijdraagt aan uw communicatie.

Communicatie Zuid-Oost - Tilburg

U bent op zoek naar een evenement dat op verrassende wijze inspeelt op het doel en de behoeftes van uw doelgroep?

Organisatie van evenementen

Het bedenken van een bijzonder evenement is het creëren van een onvergetelijke herinnering. Het ontwerpen van een evenement bedenken we samen met u op basis van doelgroepen, doelstellingen en budget. Dit idee regisseren, produceren en realiseren we naar de ideale ontmoeting tussen mensen, een merk, een thema of doelgroep tot een verrassend resultaat. Van bijeenkomst tot presentatie en van personeelsfeest tot een congres en altijd met het DNA van uw organisatie. Op een creatieve en originele manier maken we verbindingen met uw medewerkers en relaties. Mijn benadering van uw evenement is inspirerend en vernieuwend.

Communicatie rondom de MVO prijs 2018 - Gemeente Gilze en Rijen

Presentatie voor bijeenkomst gemeenten over arbeidsparticipatie - Hilvarenbeek

Communicatie Museum Kapel van Verbeelding met de Kamer van de Gedachtenmechanica - Maastricht

Illustraties introductie 'Doe de KIN verzekeringsscan - Kin Assurantiën - Rijen

Ontwikkelen nieuw logo en uitstraling Inloophuis TOON - Waalwijk

Introductie 100% recycled materials bags NOWASTE - My Lady - Rijen

Durven

Creatieve ideeën prikkelen en tonen lef

Verbinden

Creatieve ideeën veranderen en vernieuwen

Verrassen

Creatieve ideeën zorgen voor beweging

Toevoegen

Creatieve ideeën inspireren en ontwikkelen