Hermens Concept. Creation. MOTION.

06 - 51 31 81 67 info@frankhermens

Van concept naar communicatie

Nieuwe uitdagingen vragen om creatieve oplossingen. Hoe kan het beter? Hoe kan het anders? Een andere manier van kijken zorgt ervoor dat we de mogelijkheden en kansen scherper zien. Dat resulteert in andere, heldere oplossingen. Het doorbreken van het vaste denkpatroon is nodig om nieuwe ideeën te genereren en te realiseren. Daarmee ben ik een sterke partner in het creëren van waardevolle ideeën, mogelijkheden en perspectieven voor uw bedrijf of organisatie.

Organisatie en communicatie De Groene Markt - Rijen

U wilt een nieuwe dienst of een nieuw product onder de aandacht brengen van uw relaties of medewerkers? Of de USP’s van uw bedrijf promoten in een nieuwe markt? Een creatief concept helpt daarbij.

Conceptontwikkeling

Een concept is de vertaling van het verhaal van uw bedrijf, merk of organisatie naar communicatiemiddelen. Een creatief concept kan veel vormen aannemen. Van een innovatief social mediaconcept tot een tastbare brochure. Maar de gedachte staat vast: een concept moet uw doelgroep verrassen en aan u binden.

Als conceptontwikkelaar filter ik het beste idee uit veel ideeën. Dit idee wordt uitgewerkt in een concept voor een inspirerend platform dat als springplank dient voor innovatie, activatie of onderscheidende marketing.

Communicatie Herberg De Drie Linden - Molenschot

Als ondernemer/bestuurder merkt u dat de tijden veranderen. Klanten verwachten dat u zich verplaatst in hun business, hun uitdagingen en hun vragen.

Adviseren in communicatie

Alleen door u te verdiepen in uw klanten, komen er nieuwe innovatieve ideeën en diensten op tafel die zij ook echt afnemen. Succesvolle businessmodellen van nu komen van bedrijven die met de klant om de tafel te gaan zitten, snappen waar het hen om gaat en die dienstverlenende concepten integreren in hun product- of dienstenaanbod.

Als creatief adviseur kan ik u daarbij helpen. Ik help u bij het vertalen van de klantvraag naar een dienstverlenend concept. Want hoe we het ook noemen, het komt toch op hetzelfde neer: klantwaarde creëren en leveren. En dat is de taak van ons allemaal.

Magazine Autisme - SVA Zuidoost Brabant

Wanneer projecten en processen door een onafhankelijk persoon worden begeleid, geeft dat vaak extra dynamiek en vaart. Organisaties missen soms een frisse blik als gevolg van interne belangen of vooroordelen.

Projectbegeleiding

Als opdrachtgever bent u gebaat bij zorgvuldige projectbegeleiding, professionele ondersteuning, georganiseerde samenwerking en kwalitatieve controle tijdens de uitvoering. Ik verzorg dit als een vast aanspreekpunt voor u tot in de puntjes. Gedurende het gehele proces stuur ik partijen aan en bewaak ik de planning, de kosten, de kwaliteit, de informatie en de organisatie van het project. Onderlinge communicatie en een complete informatieverstrekking zijn van cruciaal belang in een projectorganisatie. Als externe begeleider kan ik daarnaast ook nieuwe netwerken aanboren.

Socialmedia campagne Zorgklikgilzerijen.nl

Communicatie burgerzonnepark Tichelrijt 3 - Dongen

Communicatie wervingscampagne HalloGilzeRijen

Conceptontwikkeling duurzaamheid gemeente Gilze en Rijen.

Communicatie My Lady Lederwaren - Rijen

Conceptontwikkeling en uitvoering huisstijl Brabant Plant - Haarsteeg

Communicatie Repair Care International - Waalwijk

Conceptontwikkeling en logo Mama Chan's - Alphen aan de Rijn

Conceptontwikkeling Eazyfix, een nieuw doe-het-zelf reparatieproduct - Repair Care Home - Waalwijk